Új napelemes pályázat

0
888
új napelemes pályázat

Új napelemes pályázat (ok)

Mit tudjuk a klasszikus MFB Európai Uniós nulla százalékos hite lehetőség 2020. november 5-én bezárásra került. Természetesen a határidőig beérkezett pályázatokat feldolgozás és értékelik a megszokott módon. A pályázat lezárásának az oka személyes véleményem szerint a két vadi új napelemes pályázat (egyik nem csak napelemes) bevezetése.

napelem kapcsolatfelvétel

Júliusban 30-40%-os vissza nem térítendő résszel indul napelemes támogatás

Mint köztudott 2021 július 1-től indul a 30-40%-os intenzitású családi házakra elérhető napelemes energetikai fejlesztési pályázat. Részleteket egyenlőre nem írok, de idejében tájékoztatjuk a kedves érdeklődőinket, leendő partnereinket.

otthonfelújítási program napelemre

Otthonfelújítási program

50 százalékos állami támogatással a gyermekes családok részére indít a kormány egy otthonfelújítási programot, mely keretében felújítás, bővítés, napelem rendszer is megvalósítható lesz. Nem csak az anyagot, de elvileg a munka díjat is el lehet majd számolni.

Két lehetőség – érdemes kihasználni

Mindkét lehetőség nagyszerűen lefedi a kedves érdeklődőink csoportjait. Aki már nem nevel gyermeket a 30-40%-os pályázatot tudja igénybe venni, a gyerekesek értelemszerűen az 50%-os otthonfelújítási programra pályázhatnak. Széles körben, szinte mindenkinek elérhető.

Ne maradjon le róla! Ha érdekli a lehetőség adja meg adatait és a részletek megjelenésekor tájékoztatjuk Önt a lehetőségekről!

napelem kapcsolatfelvétel

ADJA MEG ELÉRHETŐSÉGÉT itt

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét