Napelem rendszer ár

0
857
napelem márkák

Napelem rendszer ár

Mitől függ a napelemes áram termelő rendszer ára?

Több oldalról megközelíthetjük a kérdést

  • az ön villamos energia felhasználás igénye
  • a helyi sajátosságok (árnyékolás, tájolás, fekvés)
  • az Ön minőség igénye

Ha csak a villamos energia felhasználási igényt nézzük nem feltétlenül kell differenciálni a napelem rendszer árát. Mindenkinek megfelelő lenne az alap napelemes inverterrel és belépő szintű napelem panellel kialakított fotovoltaikus rendszer. Viszont minden hely más és más. Nem installálható mindenhova az egyébkénk kiválló hozamú belépő szintű napelemes rendszer. Az optimális teljesítmény elérése érdekében más és más konfigurációban ajánlunk Önnek áram termelő fotovoltaikus napelem rendszert.

Cégünk koncepciója,

minden potenciális ügyfelet személyesen keresünk fel, hogy valóban az adott helyre szabott napelem rendszer ár megfeleljen a valóságna és Ön a maximális helyi sajátosságoknak megfelelő teljestményt hozhassa ki napelemes rendszeréből.

Mik a helyi sajátosságok?

Az ingatlan és környéke fekvése, tájolása. A tájolás és a rendelkezésre álló megfelelő fekvésű tető felület az egyik legfontosabb paraméter a nepelemes rendszerek megfelelő teljestmény hozama számára. Amennyiben az Ön háza rendelkezik kelet / nyugat / déli megfelelően benapoztott szabad tetőfelülettel, mi garantáltan egy jó hozamú rendszert telepítünk rá. Itt merül fel a kérdés, hiszen mindenkinek ilyen háza van. A négy égtáj felé néz. Valóban, de bizonyos összetett szerkezetű tető felületek nagysága, tagoltsága nem feltétlenül teszi lehetővő az Ön igényének (teljesítmény elvárásának) megfelelő méretű napelem rendszer kialakítását. Amennyiben az ön tetőfelülete nem ideális fekvésú, vagyis nem csak a déli oldalra, vagy a nyugati oldalra lehet telepíteni, ne csüggedjen, akkor is lehet megoldás.

A fekvésen, tájoláson kívül a közeli környezetben lévő tereptárgyak árnyékvetése a lelendő napelem panelekre is komoly mértékben befolyásolhatják a napelem rendszer ár kialakítását. Ugyanis, ha egy kémény, egy fa, egy erősáv, egy másik ház a nappal nagy részébe ráárnyékol a tetőre, vagy egy részére, nem az alap megoldású napelem rendszert kell ajánlanunk Önnek. ILyenkor is van megoldás teljesítmény optimalizált rendszer kiépítése.

A minőség kérdése

Ha ön ragaszkodik a prémium kategóriához, a hosszú garancia időhöz, a megnyugtató optimalizált rendszerhez, mi partnerek vagyunk ebben az eseben is. Prémium és prémium plusz rendszereink a legjobban konfigurált, teljesítmény maximaliszált  napelemes rendszerek beépítésével az Ön teljes megelégedését szolgáljuk.

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét